Per 1 april 2020 is onze domeinnaan aangepast!

 De nieuwe naam is: WWW.RUSSCHER.COM

Waarom deze naamswijziging? zoals u weet heet ons bedrijf RUSSCHER Handelsonderneming. Dit betekend dat we meer verkopen dan alleen hondenvoeding. Wij zijn bv excusief distribiteur van HB Easyshine. Dit is een speciale zelfreinigende shampoo, geschikt voor o.a. alle voer- en vaartuigen, maar ook voor vele andere toepassingen. Meer informatie vind u op www.easyshine.info Verder zijn wij van plan om meerdere artikelen te gaan aanbieden zodat het aanbod groter word. Ook zal de site stapgewijs een nieuwere look krijgen. 

Wat verandert er voor u? Eigenlijk helemaal niets! De bestaande domeinnamen blijven bestaan en u kunt er gewoon van blijven gebruikmaken. U word automatisch naar de nieuwe site omgeleid en u kunt uw bestelling op de normale wijze uitvoeren. Wat de uitvoering betreft, daar gaat niet aan veranderen. Wij verzenden met POST NL en het is normaal gesproken: vandaag besteld is morgen geleverd. U zult ook blijvend geinformeerd worden over de status van uw bestelling, zoals u reeds van ons gewent bent.  

1/02/2020

Omdat we een steentje willen bijdragen aan een schoner Nederland hebben we vanaf heden statiegeld ingevoerd op onze gele plastic verpakkingsbakken van RUVOR hondenvoeding. Het statiegeld is € 1.50 per bak . Dit bedrag zit al in het aankoopbedrag verwerkt. Bij inlevering ontvangt u € 1.50 per bak retour. Kan het terugsturen wel uit? Ja hoor! Wanneer u een aantal bakken oppspaard, bv. 10 stuks, en deze in 1 keer aan ons retour stuurt kost het u € 6,50 aan verzendkosten maar u ontvangt dan een kortingscode van € 15,00, dus is het een zinvolle actie, beter voor het milieu en het scheelt in de aankoopprijs.   

___________________________________________________________________________________________________

 

 

© 2015 - 2020 Russcher Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel