Klantenservice - Veilig winkelen en betalen

Beveiligde internetverbinding bij betalen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en russcher.com beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de adresbalk of onderste statusbalk van je browser.

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden: 

  • Ideal
  • Rembours
  • Creditcard
  • Vooraf overmaken

Ideal; Wanneer u gebruikmaakt van iDEAL, dan krijgen wij uw betaling direct binnen. Als u bankiert bij ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, Friesland Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab dan kunt u heel eenvoudig betalen via iDEAL. Dit is de veiligste en gemakkelijkste betaalmethode voor online betalingen.

Creditcard; (VISA & Mastercard)
Wij accepteren alle VISA en Mastercard creditcards. Uw gegevens worden beveiligd via de SSL-procedure, waardoor u veilig online kunt betalen met uw creditcard. Er zijn extra kosten verbonden aan de betaling met een creditkaart. Dit wordt bij de betaling weergegeven.

Rembours; Wij bieden de mogelijkheid om uw bestellingen onder rembours (betalen aan de deur bij aflevering) te laten bezorgen. Hieraan zijn € 15,00 extra kosten verbonden.

Vooraf overmaken; Het spreekt voor zich, U maakt het totaalbedrag over op het bankrekeningnummer wat op de faktuur staat vermeld, met het faktuurnummer als betalingskenmerk. Zodra het totaalbedrag bij ons is binnen gekomen zullen wij de producten dezelfde dag naar u opsturen.

Komt u er niet uit? Bel ons op telefoonnummer: 084 883 1312, voor Belgie+3184 883 1312 of stuur een  E-mail naar 
verkoop@bevo.nl Wij zullen indien mogelijk per direct een antwoord sturen.  

 

© 2015 - 2020 Russcher Handelsonderneming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel